Veelgestelde vragen afterparty

Algemene informatie

De Night To Light Run afterparty is het ultieme feestje dat je niet wilt missen om deze avond af te sluiten met de leukste muziek en artiesten met veel confetti en meer!

De eerstvolgende Night To Light Run afterparty is op zaterdag 23 oktober 2021.

Deze informatie op dit moment helaas nog niet bekend. Hierover zal binnenkort meer bekend worden gemaakt.

De afterparty is toegankelijk vanaf 16 jaar en ouder. Bij twijfel kan om een identiteitsbewijs worden gevraagd.

Deze informatie op dit moment helaas nog niet bekend.

Tickets

Je kunt vanaf 23 juli 2021 om 21:00 uur tickets bestellen via deze link

Deze informatie op dit moment helaas nog niet bekend.

Stuur een e-mail naar ons via het contactformulier met de bestelgegevens (naam, adresgegevens etc.). Wij sturen je zo snel mogelijk het ticket toe!

De organisatie biedt geen restitutie aan voor gestolen tickets. Zorg daarom dat je zorgvuldig met je ticket omgaat!

Ja, het is mogelijk om tickets te scannen vanaf een mobiele telefoon. Houd er wel rekening mee dat het internetbereik niet altijd even stabiel is op het terrein, dus wij adviseren om je ticket van tevoren te downloaden op je telefoon.

Je ticket is bij aankoop gepersonaliseerd, hierdoor is het helaas niet mogelijk je ticket op een andere naam te zetten of te wijzigen.

Stuur een e-mail naar ons via het contactformulier met de bestelgegevens (naam, adresgegevens etc.). Wij sturen je zo snel mogelijk het ticket toe!

deurbeleid

Ons deurbeleid wordt bepaald door de richtlijnen die de overheid daarvoor opstelt. Er is voor onze afterparty nog geen definitief beleid bepaald en dit beleid hangt af van de dan geldende situatie. We lichten onze achterban uiteraard tijdig in over de procedure.

REISINFO

Speciaal voor de Night To Light Run & afterparty hebben we parkeergelegenheid gecreëerd op het Martiniplein en Veemarktplein voor alle deelnemers. Hier kun je gratis parkeren van 16:00 tot 06:00 uur.

Volg hier te allen tijde de aanwijzingen op van de verkeersregelaars. Het is NIET toegestaan te parkeren in de woonwijken om overlast te voorkomen!

Maak gebruik van de onbewaakte fietsenstalling op het parkeerterrein Veemarktplein

De afterparty is op 10 minuten loopafstand verwijderd van station Sneek. Stap hier dus uit als je met de trein komt. Als je met de bus komt vanuit Leeuwarden stap je ook uit bij station Sneek en is ca. 10 minuten lopen naar de locatie van de afterparty. Plan je looproute met Google Maps.

Artiesten

De line-up voor afterparty vind je hier.

Exacte tijden worden kort voor de afterparty pas bekend gemaakt. Wanneer deze bekend zijn zullen deze vermeld worden op onze website en op de verschillende social media kanalen.

De afterparty

De deuren van de zaal gaan om 22:30 uur open.

De afterparty is om 04:30 uur afgelopen.

Je kunt voor €1,00 je spullen in bewaring laten nemen bij onze garderobe, volg hiervoor de borden 'Garderobe'.

Je betaald tijdens de afterparty met speciale Night Run munten. De munten kun je gebruiken op het terrein van de Night Run en in de feestlocatie van de afterparty.

In verband met de veiligheid is het niet toegestaan eigen eten of drinken mee te nemen naar de afterparty.

Tijdens de afterparty hanteren wij een zogenaamd ‘zero tolerance-drugsbeleid’. Zowel harddrugs als softdrugs zijn niet toegestaan op het terrein. Je wordt gecontroleerd bij de ingang.

De afterparty is toegankelijk vanaf 16 jaar en ouder. Bij twijfel kan om een identiteitsbewijs worden gevraagd.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

© 2021 Stichting Night To Light Run

Géén Night To Light Run in 2021 door COVID-19 (test- en vaccinactieplicht)