Het goede doel: Voedselbanken Nederland

Met 5 euro help jij al een gezin een week lang aan voedsel. Help jij mee?

Meer dan 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. Wist je dat niemand honger hoeft te hebben als we voedseloverschotten aan hen geven? Dat is goed voor mens en milieu.

De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat tijdelijk hard nodig hebben. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren helpen met geld, voedsel en diensten.

Help jij ook mee?

 


 

Om voedsel te geven aan mensen die dat het meeste nodig hebben. Elke week verstrekken vrijwilligers voedselpakketten aan ruim 38.000 huishoudens. We werken uitsluitend met vrijwilligers die niet betaald worden. Jouw bijdrage gebruiken we voor:

  • Vrachtauto’s en bestelbusjes om eten in te vervoeren
  • Benzine en diesel voor vervoer
  • Vaste lasten zoals energie en huur

 


 

Via het inschrijfformulier kun je (naast de 10% van het inschrijfgeld die wij als organisatie minimaal doneren) een extra donatie geven voor de voedselbanken. Het totaal opgehaalde bedrag zal op 23 oktober 2021 bekend worden gemaakt bij de start van de Night To Light Run. Voor het opgehaalde bedrag worden producten ingekocht en geleverd bij de diverse voedselbanken. Klik hier en ga naar de website van Voedselbanken Nederland

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

© 2021 Stichting Night To Light Run

Géén Night To Light Run in 2021 door COVID-19 (test- en vaccinactieplicht)