NIEUWS

Inschrijving opent 23 juli 21:00 uur

We gaan beginnen! De inschrijving van de eerste Night To Light Run White Edition in Sneek vanaf het Veemarktplein start vrijdag 23 juli 2021 om 21:00 uur! Ben jij er klaar voor?! Er zijn voor deze editie een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Vol is dan ook echt vol!

 

 

Wat moet je weten voor de inschrijving?

  • Je kunt individueel of als team/bedrijf deelnemen aan dit evenement.
  • Mocht het evenement vanwege corona niet plaats kunnen vinden, dan zal het volledige inschrijfgeld (minus €5,00 transactie-administratie en voorbereidingskosten) worden teruggestort. Kies je ervoor je inschrijving door te schuiven naar 2022, dan krijg je geen inschrijfgeld teruggestort en blijf je ingeschreven voor de volgende editie.

 

Belangrijke opmerkingen vanwege corona

  • Mocht het evenement onverhoopt niet door kunnen gaan vanwege corona, dan zal dit uiterlijk 20 dagen voor aanvang van het evenement bekend worden gemaakt. We blijven in contact met de gemeente mochten er extra maatregelen nodig zijn.
  • Bij annulering: Ingeschreven deelnemers van de Night To Light Run ontvangen een e-mail waarin ze kunnen aangeven de inschrijving over te zetten naar 2022 of een restitutie van het inschrijfgeld (met inhouding van €5,00 euro administratie en voorbereidingskosten.)
  • Bij annulering: Ticketkopers ontvangen een e-mail waarin ze kunnen aangeven het ticket over te zetten naar 2022 of een restitutie van het ticketbedrag (met inhouding van €2,50 euro administratie en voorbereidingskosten.)

 

We zien je snel!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

© 2021 Stichting Night To Light Run

Géén Night To Light Run in 2021 door COVID-19 (test- en vaccinactieplicht)